Endel Puusepa A.Nevski orden müügis.
- Wiking-Estland
- Huviline
Re: Endel Puusepa A.Nevski orden müügis.
..paneme tiba õigema lingi ka: https://www.vitber.lv/lot/47769
Otsin Tallinn ARSENAL-i varianti Mossini täägist..
Vahipataljoni auvahtkonna M14-automaatvindi M6-tüüpi kroomitud paraadtääki tahan ka..
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke..
Vahipataljoni auvahtkonna M14-automaatvindi M6-tüüpi kroomitud paraadtääki tahan ka..
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke..
-
- Huviline
Päris huvitav.Ei tea kuhu taadi Kangelase Täht,Lenini orden ja muu kribu-krabu saanud on? Täieliku ordenite ja paberite komplekti eest saaks head raha,vast ikka rohkem kui eraldi kaubeldes.
Eks need autasud, dokumendid ning muu kribu-krabu tassiti üheksakümnendate alguses laiali ja on erinevates kollektsioonides. Olen kuulnud, et osaliselt hakkasid tema asjad rändama juba tema eluajal, sest majanduslikus mõttes ei olnud see aeg just kõige kergem.
Kindlasti on tema autasudel aga suur väärtus, sest tegemist on legendaarse lenduriga ja Molotovi poolt juhitud Nõukogude delegatsiooni USAsse läbirääkimistele lennutamine annab temaga seotud esemetele veel omakorda tugevasti kaalu juurde.
Otsisin ülesse oksjonil oleva A.Nevski autasulehe.
Kindlasti on tema autasudel aga suur väärtus, sest tegemist on legendaarse lenduriga ja Molotovi poolt juhitud Nõukogude delegatsiooni USAsse läbirääkimistele lennutamine annab temaga seotud esemetele veel omakorda tugevasti kaalu juurde.
Otsisin ülesse oksjonil oleva A.Nevski autasulehe.
-
- Huviline
Asi selgem,tänud,aga ikkagi kahju,et selline väärt kollektsioon eri suundades maailma rändama läinud on.Ideaalis ma näeksin säärast kogu tervikuna kusagil Eesti ajaloomuuseumis klaasvitriini taga,igale huvilisele vaatamiseks.Loodetavasti on mingeid Puusepaga seotud asju ka meite kollektsionääride käes veel alles
Puusepa autasusid on õnneks ka meie kogudes olemas ja loodame, et see Nevski tuleb Eestisse tagasi.
- labidamees
- Veteran
Õige mõte...esimese valikuna pakuksin Võru muuseumi!Kopfschneider kirjutas:Asi selgem,tänud,aga ikkagi kahju,et selline väärt kollektsioon eri suundades maailma rändama läinud on.Ideaalis ma näeksin säärast kogu tervikuna kusagil Eesti ajaloomuuseumis klaasvitriini taga,igale huvilisele vaatamiseks.Loodetavasti on mingeid Puusepaga seotud asju ka meite kollektsionääride käes veel alles
Tea mis sest Võru muuseumi asjast saanud on ka? Juba unustatud?labidamees kirjutas:Õige mõte...esimese valikuna pakuksin Võru muuseumi!Kopfschneider kirjutas:Asi selgem,tänud,aga ikkagi kahju,et selline väärt kollektsioon eri suundades maailma rändama läinud on.Ideaalis ma näeksin säärast kogu tervikuna kusagil Eesti ajaloomuuseumis klaasvitriini taga,igale huvilisele vaatamiseks.Loodetavasti on mingeid Puusepaga seotud asju ka meite kollektsionääride käes veel alles
Endel Puusepa Nevski orden. Pildid osaliselt oksjonilehelt.
- Wiking-Estland
- Huviline
Tuli Eestisse?
Mina ei tea...