müüa saksa asju

Osta, müü ja vaheta ...
Üksik Hunt

Postitus Postitas Üksik Hunt »

Seda et foorumlane Juku ligipääsu arvutile ei oma küll nüüd väita ei saa, sest minu kirjale ta reageeris küll, ainult ei viinud siin foorumis muudatusi sisse ja seega järgmist müügivõimalust talle siin lihtsalt ei anna. Tänapäeval ei saa küll kellegile probleemiks olla ligipääs arvutile, mina lugesin endale saadetud meile näiteks läbi GPRS´i telefoniga kuna viibisin välismaal. See rohkem mõne mehe kultuurituse viga, et ei saa asju korralikult aetud.
Veel küsimus Hugo1´le kes kirjutas et ka teda siin kusetati, kui midagi sellist oli siis kirjuta konkreetselt kes ja millega, nii kaua kui pole konkreetset fakti ei mõju see kellegile, aga kui nimi avalikustada, siis paneb see juba inimese mõtlema, kas tasub ikka edaspidi niimoodi teha.
Kasutaja avatar
Pahandus
Kasutaja
Postitusi: 46
Liitunud: N Aug 11, 2005 8:44 am
Asukoht: L-Virumaa (ajutiselt NORRA )

Postitus Postitas Pahandus »

õiged jutud jah
Pahandus küll aga mitte paha

http://fotoalbum.ee/photos/Pahanduz/sets/
Kasutaja avatar
brunner
Veteran
Postitusi: 2018
Liitunud: N Jaan 26, 2006 1:09 pm
Asukoht: NIFLHEIM Metsapoolel

Postitus Postitas brunner »

Tere päevast! ........., krt, Eestis pidi ju ka väga palju telefone olema. Ise kasutan ühe peaaegu monopoolse firma teenust - ja saan hakkama küll. Ja kui ikka päris tahta siis leiab arvuti ka. Vahepeal jooksin ise näiteks ühte Raamatokogusse-pea poolteist aastat,enne kui progress tuppa jöudis-see muidugi koos "kodusöjaga"!
Meine Ehre heisst Treue http://sojavaramuuseum.ee/
Suletud

Mine “Ost & Müük/Buy & Sell”