Kaks uut alafoorumit ...
Kaks uut alafoorumit ...
Kategooria "1855 - 1918" mis jaguneks omaette kaheks alafoorumiks:
- Eestlased tsaariarmees
- Esimene maailmasõda 1914 - 1918
Hääletus on üleval 7 päeva, mis peaks olema täiesti piisav aeg, et aktiivsed foorumlased jõuaksid oma hääle anda.
- Eestlased tsaariarmees
- Esimene maailmasõda 1914 - 1918
Hääletus on üleval 7 päeva, mis peaks olema täiesti piisav aeg, et aktiivsed foorumlased jõuaksid oma hääle anda.
foorum.rindeleht.ee
- labidamees
- Veteran
Re: Kaks uut alafoorumit ...
Eilses ''Pealtnägias'' nähtud filmikaadrid on minu jaoks piisav argument,et jah öelda.Huvitavad teemad.
- Parabellum
- Huviline
Eestlased tsaariarmees on huvitav teema.Pooldan ideed.
"Si vis pacem,para bellum."
Mina olen poolt.
Sõda on elujaatamise kõige aktiivsem vorm.
Parem olla kui näida.
Parem olla kui näida.
Väga vaja.
Eestlastel oli võimalus tsaari väes teenida 207 aasta jooksul.
Aga teema igaljuhul!
Aga teema igaljuhul!
poolthääl
- Flaki-Poiss
- Huviline
Kuna foorum on niiehknaa läinud juba laiemaks kui ainult saksa teema siis kaks alafoorumit lisaks ma arvan ainult rikastaks veelgi seda lehte. Seega pooldan.
http://www.zone.ee/grahv
See teemade rohkus võib lõpuks foorumi üsna kirjuks ajada , kus keegi enam midagi konkreetset ütelda ei oska ja pakutakse niisama huupi . Kuidas nüüd öelda - et teeks natuke aga teeks hästi .
Väga huvitav idee. Kindlasti pooldan 

Eks see üldpildi ajab natuke kirjumaks muidugi aga sellist probleemi ma ei näe, et hakataks "huupi pakkuma". Eks sõna võtavad ja postitavad ikka need kasutajad, kellel on konkreetsesse teemasse midagi lisada.ruusserg kirjutas:See teemade rohkus võib lõpuks foorumi üsna kirjuks ajada, kus keegi enam midagi konkreetset ütelda ei oska ja pakutakse niisama huupi. Kuidas nüüd öelda - et teeks natuke aga teeks hästi.
foorum.rindeleht.ee
Vastalistel palun saata tsaariaega (militaar) käsitlevad eestikeelsed netiaadressid.
Viskaks ka pigu peale, võibolla pole dubleerida tõesti mõtet!
NB! Kamraad Ruusserg, sarnaselt minule lase Sind mittehuvitavad teemad adminil blokeerida.
Viskaks ka pigu peale, võibolla pole dubleerida tõesti mõtet!
NB! Kamraad Ruusserg, sarnaselt minule lase Sind mittehuvitavad teemad adminil blokeerida.
Julgen soovitada! Sisse logides on foorum nigu vanasti.ivalO kirjutas:NB! Kamraad Ruusserg, sarnaselt minule lase Sind mittehuvitavad teemad adminil blokeerida.
Meine Ehre heisst Treue http://sojavaramuuseum.ee/