Kapo otsis läbi ajalooklubi Front Line ruumid

Siin võib arutada teemadel, mis ei puutu üldse sõdade valdkonda ...
Vasta
Kasutaja avatar
funker
Veteran
Postitusi: 4527
Liitunud: E Veebr 11, 2008 7:40 pm
Asukoht: Reval Estland

Kapo otsis läbi ajalooklubi Front Line ruumid

Postitus Postitas funker »

Kasutaja avatar
LoCo
Moderaator
Postitusi: 2138
Liitunud: L Aug 05, 2006 10:03 am
Kontakt:

Postitus Postitas LoCo »

Nüüd ma tean kellele oma hääl anda, ikka Front Line-i mehele... на Берлин! või pthüi на Таллинн!
Huvitav miks selline mees on klubi juhatuse esimees? Ehk mõni klubi liikmest foorumikaaslane valgustab mind?
www.postimees.ee

Valimisliidu Klenski Nimekiri koosseisus Tallinna linnavolikogusse kandideeriv Maksim Demidov Kahari sõnul kriminaalasjaga seotud pole.

Ja üks kommentaar sealt...

"Ämari vangla valvur Demidov vabastati ametikohalt justiitsministri käskkirjaga. Vallandamise ametlikuks põhjuseks oli distsiplinaarjuurdluse tulemus, mille järgi Demidov 26. aprillil, nägu rätikuga kaetud, Tõnismäel ahelikus seisis ja politseile teed takistas. Demidov jätkas vastupanu osutamist ka siis, kui politseinikud tema suhtes jõudu ja erivahendeid kasutasid."
Kasutaja avatar
valloon
Huviline
Postitusi: 469
Liitunud: K Juun 13, 2007 1:24 pm
Asukoht: Laisholm

Postitus Postitas valloon »

Jah, Front Line tegemised on märkimisväärsed aga, et eesotsas Eesti riigi vastu mässu tõstnud isik, siis anna andeks, see ei ole normaalne. :?:
Arbeit Macht Frei
Heiki
Huviline
Postitusi: 119
Liitunud: N Juun 22, 2006 11:10 am
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

Postitus Postitas Heiki »

Kapo on tänaseks kinnitanud, et tegemist ei ole klubi tegevusega seotud uurimisega, vaid puhtalt ühe klubi liikme isiklik teema. Meil on klubis ca 60 liiget ja kõigi liikmete klubiväliseid tegemisi ei suuda kahjuks jälgida :-(
Klubis olnud relvi mitte ei konfiskeeritud nagu uudistes kõlavalt kirjutatakse, vaid võeti kontrollimiseks kaasa kuna kohapeal ei olnud ametnikel võimalik andmebaasidest konkreetsete relvade seaduslikkust kontrollida.

See Demidov kes ühes uudises sõna võtab, oli varem tõepoolest klubi juhatuse liige (mitte esimees) kuid pidevate jamade tõttu on ta juhatusest tagasi kutsutud. Nii et see mis ta uudistes väidab, on tema isiklikul vastutusel ja kogu uudis on nopitud mingilt venekeelselt saidilt. Sellel arvamusavaldusel ei ole Front Linega mingit pistmist. Minu isiklik arvamus on et Demidov lihtsalt püüab tõmmata enne valimisi endale tähelepanu. Ta nimelt kandideerib Tallinna volikokku mingis parteis või nimekirjas. Kuna meil on demokraatia, siis on see tema isiklik asi kuhu ta kandideerib, kuid juhatusest on ta seetõttu tagasi kutsutud.
Hetkel ei olegi midagi täpsemat teada, kuna asjaosaline kelle järgi klubisse tuldi, istub eeluurimisel ja mõistagi sel ajal detailset infot ei väljastata. Kuid meile on kinnitatud, et see asi ei ole klubiga seotud.
Vaadake ka kordusena tänast Reporterit ja TV3 Seitsmeseid uudiseid.

Heiki Muda
Front Line MTÜ
juhatuse liige
www.front-line.ee
Vasta

Mine “Kõrts/Pub”