Vattan, et olen jututeemaks sattunud. Annan siis omapoolse seletuse, et asjad külamulaks ei läheks.
Nimelt olen siin juba pikemat aega ühe modega (mitte uscha) jamanud teemal "postitused kahes foorumis". Tema tahe oli, et ui ma panen postituse militaar.netis, siis siia enam piltidega jne ei paneks, vaid paneksin lingi. Mina sellega päri ei olnud, sest kui ma panen kuldsesse börsi kuulutuse, siis ma Soovi ei pane viidet või linki Kuldse börsi kohta. Ja ei kliki ma ka ise eriti linkide peal, mis teist foorumit copyvad. Kuna aga see mode järjepidevalt mu postitusi kustutas, siis mõtlesingi, et mis seal ikka, kui mõni tahab oma komplekse välja elada, siis võib seda ka minu postitusteta teha.
Jätsin alles vaid sõbra asjade müügisaidi, sest tema käib ise seda saiti kiikamas, kasutaja ta siin ei ole, aga siin ta käib vahest asju vaatamas.
Ma ei leia vajadust kahel identsel foorumil, kui ühes lastakse ainult linke teise kohta panna

Nii lihtne ongi. ei kavatse ma mingit lõpparvet teha ja kontaktid, mis siin loodud ei kao ka selle foorumita kuhugi, meilid ja tel.nrid olemas.
Proovik panin nüüd mõned postitused jälle mitte linkidena üles ja ootan nüüd seda hetke kui tubli mode need jälle ära pühib.
Edu kõigile!