kokku oli mannekeene vist kuskile 50 ümber + veel kõike muud! näiteks relvi, autasusid, varustust, lahingupaikade makette ja muud. mulle jättis igastahes äärmiselt positiivse mulje
helsingi sõjamuuseum ...
helsingi sõjamuuseum ...
käisin eile ära ja tegin mõned pildid - soovitan kõigil, kellel aega ja viitsimist on ise kohale minna ja üle vaadata.
kokku oli mannekeene vist kuskile 50 ümber + veel kõike muud! näiteks relvi, autasusid, varustust, lahingupaikade makette ja muud. mulle jättis igastahes äärmiselt positiivse mulje

foorum.rindeleht.ee
Nii see tõesti oli!Tõesti tore koht, oleme seal kamraad Kriuksuga aastat 5 tagasi käinud.
Ilmselt peab kamraad hugo1 silmas seda asutust: http://www.panssarimuseo.fi/.Soomes Helsingist mitte väga kaugel pidi ka üks tankimuusum olema, Hankos vist.
Ka seal õnnestus paar aastat tagasi ära käia. Koht väärib samuti üksnes kiidusõnu! Stug III oli seal kindlasti olemas aga Panther hetkel küll ei meenu
Lootuspael?
Kolmandal pildil pole kujutatud mitte sõdur, vaid allohvitser lootuspaeltega...
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...