Aga äkki oleksid pidanud veel külla ka minema, mine tea SS telkmantliga pühib põrandat.
Kuum aprill 2009
Meie peres kanti saksa telkmantliga heina kokku. Küllap mujalgi ja nagu näha siis tänase päevani asjad kasutuses. Hea, tugev materjal.
Naabrimees jällegi tõmbas korstnat pühkima minnes alati saksa nokatsi pähe.
Liivakasti mänguasjad olid gaasimaski torbikud, armee labidad, kiivrid ja muu taoline.
Kultusesemeteks on need siiski vähestele
Naabrimees jällegi tõmbas korstnat pühkima minnes alati saksa nokatsi pähe.
Liivakasti mänguasjad olid gaasimaski torbikud, armee labidad, kiivrid ja muu taoline.
Kultusesemeteks on need siiski vähestele
Viimati muutis Raudrist, R Apr 17, 2009 11:09 pm, muudetud 1 kord kokku.
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
Re: ...
Proovisin vestlust arendada küll aga tädi oli väga tõrksa olekuga. Ilmselgelt pidas ta mind totaalseks ullikesekskortik kirjutas:Kriuks! Kas kuulasid vanaproua ikka korralikult üle. Järsku tal kodus veel midagi analoogilist talletatud...
Ühel mu kaugel sugulasel oli Nelijärve sektoris talu ja seal kasutasid nad Saksa telkmantleid heinamaadel heinahunnikute (vabandust, ma ei tea kuidas seda kokkuriisutud hunnikut Eesti keeles nimetada) kinnikatmiseks. Samas oli lauda kõrval väljas üheks ( kanade ???) söötmiseks-jootmiseks poolenisti maha kaevatud kiivrid. Vormsil naabril aga kuivkäimla tühjendamiseks, samuti Saksa kiiver, millele vars taha keevitatud.
Õnnitlused!
Minu õnnitlused! Kas on mingit lootust ka väärikas autasu üles leida?
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...