1. leht 1-st

pandlad

Postitatud: P Juul 15, 2007 11:24 am
Postitas guular
kas tsiptsip roostes ja pisikese auguga pannal on väärtuslikum restaureerituna või selles konditsioonis, milles ta leiti?
ette tänades

???

Postitatud: P Juul 15, 2007 5:01 pm
Postitas kortik
No see on küll sügavalt individuaalne küsimus ja maitse asi. Kui on tsipa, siis loomulikult parem see korda teha. Kui aga restaureerimine teeb asjale halba, siis parem jätta pannal sellisena, nagu see on...

Postitatud: P Juul 15, 2007 5:49 pm
Postitas Rändur
Pigem soovitaks jätta nagu on. Maitse asi täiesti.

Postitatud: K Okt 31, 2007 3:09 pm
Postitas Artur
Aga täisroostes pannalt on mõtekas nühkida? nagu ma sidrunhappe teema alla panin