Saksa-eesti 182 Sicherheitsabteilun, sep/okt 1941
Saksa-eesti 182 Sicherheitsabteilun, sep/okt 1941
Austatud foorumi koleegid;
Min järgime projekt on saksa-eesti mundrist 182. Sichetheitsabteilung'ist, september/oktoober 1941.
Sooviksin palun Saada mõnd fotot sellest sõdurist oma joonistustele eeskujuks, Foto võib olla reamehest või ka ühest ofitserist.
Täna väga ette abi eest.
Terv.;
arvolv
Min järgime projekt on saksa-eesti mundrist 182. Sichetheitsabteilung'ist, september/oktoober 1941.
Sooviksin palun Saada mõnd fotot sellest sõdurist oma joonistustele eeskujuks, Foto võib olla reamehest või ka ühest ofitserist.
Täna väga ette abi eest.
Terv.;
arvolv
Re: Saksa-eesti 182 Sicherheitsabteilun, sep/okt 1941
Enne ja pärast tunnuste eemaldamist.
Fotod eestlastest II maailmasõjas, kõik pakkumised teretulnud!
http://www.facebook.com/pages/Otofoto/1 ... 85?sk=info
http://www.facebook.com/pages/Otofoto/1 ... 85?sk=info
Re: Saksa-eesti 182 Sicherheitsabteilung, sep/okt 1941 (2)
Austautd otofoto;
Lisan siia Teile hindamiseks oma joonistuse ühest sõdurist saksa-eesti 182. Sicherheitsabteilung'ist/julgestusgrupist. Arvan, et nende munder nägi nii välja (Teie jagatud foto) - aga ma ei tea mis see ümmargune (eesti) märk oli tasku peal. Aitäh abi eest!
Terv.;
arvolv
Lisan siia Teile hindamiseks oma joonistuse ühest sõdurist saksa-eesti 182. Sicherheitsabteilung'ist/julgestusgrupist. Arvan, et nende munder nägi nii välja (Teie jagatud foto) - aga ma ei tea mis see ümmargune (eesti) märk oli tasku peal. Aitäh abi eest!
Terv.;
arvolv
Re: Saksa-eesti 182 Sicherheitsabteilung, sep/okt 1941 (2)
Taskul on Laskurliidu märk.
foorum.rindeleht.ee
Re: Saksa-eesti 182 Sicherheitsabteilun, sep/okt 1941 (3)
Austatud uscha;
Suur tänu Teile abi ja info eest. Lisatud on minu värvitahvel Teie hindamiseks.
Terv,:
arvolv
Suur tänu Teile abi ja info eest. Lisatud on minu värvitahvel Teie hindamiseks.
Terv,:
arvolv
Triipe nad lõkmetel ja pagunitel kandsid.
Ohvitseridel olid sonderführeri lõkmed ja pagunid Kui kaua nad neid kandsid ei ole uurinud, hiljem tulevad kasutusele tavalised WH auastmetunnused.
Ohvitseridel olid sonderführeri lõkmed ja pagunid Kui kaua nad neid kandsid ei ole uurinud, hiljem tulevad kasutusele tavalised WH auastmetunnused.
Austatud ival0;
Tänan väga jagatud fotode eest. Oled tänatud nende eest.
Kas tohin palun küsida, on Teil juhuslikut mõni foto 182. Sicherheitsabteiling ohvitserist, mida Te minuga palun jagada saaksite? Ma soovin ka sellest mundrist ühe värvitahvli valmistada.
Terv.;
A
Tänan väga jagatud fotode eest. Oled tänatud nende eest.
Kas tohin palun küsida, on Teil juhuslikut mõni foto 182. Sicherheitsabteiling ohvitserist, mida Te minuga palun jagada saaksite? Ma soovin ka sellest mundrist ühe värvitahvli valmistada.
Terv.;
A
Minul fotosid ei ole, selles küsimuses pead otofoto poole pöörduma.
Austatud ival0;
Tänan väga info eest.
Terv.;
A
Tänan väga info eest.
Terv.;
A
Austatud foorumi koleegid;
Tänu 'otofoto' poolt jagatutd foto eest, ma valmistasin selle värvitahvli saksa-eesti 182. Sicherheitsabteiling' ohfitserist. Ainult ma pole kindel kas mehe krae peal oli mingi märk või mitte.
Terv.:
A
+++++
Honored forum colleagues;
Thanks to a photograph provided to me by 'otofoto', I was able to prepare this color plate of a German-Estonian officer belonging to the 182. Sicherheitsabteiling. only, I am not certain if there was any type of an insignia on the collar or not.
Regards;
A
Tänu 'otofoto' poolt jagatutd foto eest, ma valmistasin selle värvitahvli saksa-eesti 182. Sicherheitsabteiling' ohfitserist. Ainult ma pole kindel kas mehe krae peal oli mingi märk või mitte.
Terv.:
A
+++++
Honored forum colleagues;
Thanks to a photograph provided to me by 'otofoto', I was able to prepare this color plate of a German-Estonian officer belonging to the 182. Sicherheitsabteiling. only, I am not certain if there was any type of an insignia on the collar or not.
Regards;
A