Ettepanekud!

Sõjaajalooga seotud teemad, mis muude kategooriate alla ei sobi ...
Kasutaja avatar
tonu
Veteran

Re: Ettepanekud!

Postitus Postitas tonu »

Jälle targaem.Tänud!
Kasutaja avatar
uscha
Administraator
Kontakt:

Postitus Postitas uscha »

Ühest teisest teemast tõstan siia sellise lause:
aga siia omaenda vällasurevale // selgelt uuendusi nõudvale foorumile
Ootan ettepanekuid, kuidas foorumi surma edasi lükata ja milliseid uuendusi võiks teha?
foorum.rindeleht.ee
Kasutaja avatar
eestileegion
Huviline

Postitus Postitas eestileegion »

Ma olen eelnevalt oma ettepanekud välja käinud, aga teen seda veelkord:
1) Kollektsioonide teema avalikuks. Kui mõni kasutaja tunneb, et tema kollektsiooni ei tohiks sisse logimata vaadata, siis võib selle tarbeks teha paralleele nö "kinnise" teema. Ma ei näe, miks nt tääkide teema, mis on sisuliselt võtnud leksikoni mõõtme, peaks olema luku ja riivi taga.

2) "Kuuma kuu" teemale (mida juba aastaid suurt olnud pole) lisada "Kuu leiud", ehk teema, kuhu võib postitada kõike ja mistahes konditsioonis, mis kasutajate kätte on jõudnud. Liigub see siis turul, tuleb naabrimehe lakast või vanarauahunnikust, vahet pole- vahva on vaadata ikka.

Lisaks veel kaks, mis on mainimata jäänud:

3) Mulle väga meeldis, kui varem leidis rindeleht.ee pealt omajagu eestikeelset infot kujul. Kahekeelne lehekülg, kus oleks nt EW varustus ja autasud ära kirjeldatud, tooks omajagu tähelapanu välismaa kollektsionääride poolt. See eeldab üsna suurt panust ja kõvasti tööd, aga annaks foorumisse kogunenud infole organiseeritud väljundi.

4) Ost/Müük organiseerida ümber uutmoodi turuplatsiks? Eeldaks mingi paralleelse platvormi kasutusel võttu, aga mõttes oleks tegu selle kohaga, kuhu saab üleliigsed esemed ja materjalid üles panna või siis oma soovinimekirju esitada. Alati polegi küsimus rahas, kui sul on vaja just sellist kasti hinge või kui sul on just selle aasta punaarmee mundrinööbid üle. Enamus kollektsionääridele lihtsalt koguneb kuhugile riiulile neid asju, mis niisama kätte tulevad, aga õige mehe kätte jõudmata ei panusta kuidagi ajaloopärandi säilitamisse.

Kokkuvõttes on võtmesõna "visuaal". Vanemad mehed on foorumist laiali vajunud, nooremad näevad üksnes tekstiridu ja põgenevad minema.

Sõimata pole rohkem vaja, ühe korra sain juba.
Kasutaja avatar
ivalO
Moderaator

Postitus Postitas ivalO »

Kollektsioonid/Collections avada ja ongi probleem lahendatud.
Kasutaja avatar
uscha
Administraator
Kontakt:

Kollektsioonide avamisest on varem ka juttu olnud, tegin selle nüüd ära.
eestileegion kirjutas: P Juul 28, 2024 7:05 pm Mulle väga meeldis, kui varem leidis rindeleht.ee pealt omajagu eestikeelset infot kujul. Kahekeelne lehekülg, kus oleks nt EW varustus ja autasud ära kirjeldatud, tooks omajagu tähelapanu välismaa kollektsionääride poolt. See eeldab üsna suurt panust ja kõvasti tööd, aga annaks foorumisse kogunenud infole organiseeritud väljundi.
Ma ei ole seda mõtet maha matnud, et rindeleht.ee uuesti infoga täita. See omaaegne jäi ajale nii jalgu, et ei kõlvanud enam üleval hoida. Uus võiks olla viisaka kaasaegse IT lahendusega, hea struktuuriga ja sisaldama suurel hulgal adekvaatset informatsiooni ja head pildimaterjali. Mul mingid ideed on ka aga ei ole veel täpsemalt uurinud, mis selline veebilahendus maksma võiks minna. Aga jah - plaanis on see leht ikka uuesti üles saada.
foorum.rindeleht.ee
Kasutaja avatar
plekkpea
Veteran

Postitus Postitas plekkpea »

Kuuma kuu uuesti kasutuselevõtt oleks teema.
Teine asi- võiks alamteemades suurpuhastust teha, kuna vanad lingid ei vii kuhugi ja palju fotomaterjali pole enam saadaval.
10 ploomi=3 õuna, 1pirn. 6 ploomi, 1 õun= 1 pirn. Mitu ploomi kaalub 1 pirn?
Kasutaja avatar
uscha
Administraator
Kontakt:

plekkpea kirjutas: P Aug 04, 2024 12:59 pm Kuuma kuu uuesti kasutuselevõtt oleks teema.
Teine asi- võiks alamteemades suurpuhastust teha, kuna vanad lingid ei vii kuhugi ja palju fotomaterjali pole enam saadaval.
Kuumad kuud hääbusid seetõttu, et saagid vist jäid nii kesiseks, et kellelgi ei olnud midagi postitada.
Kui olen sattunud selliste surnud piltide ja linkidega postitustele siis olen neid ikka jooksvalt puhastanud ja võimalusel pilte / linke taastanud.
foorum.rindeleht.ee
Kasutaja avatar
Borja
Veteran

Postitus Postitas Borja »

uscha kirjutas: E Aug 05, 2024 11:47 am
plekkpea kirjutas: P Aug 04, 2024 12:59 pm Kuuma kuu uuesti kasutuselevõtt oleks teema.
Kuumad kuud hääbusid seetõttu, et saagid vist jäid nii kesiseks, et kellelgi ei olnud midagi postitada.
..mul tekkis ka selle pääle kohe irooniline küsimus - et kuda ikka saaks "uuesti kasutusele võtta" seda, mis ise otsustas kindlameelselt välla surra // et paneme ta voolikute külge vä...
Otsin Tallinn ARSENAL-i varianti Mossini täägist..
Vahipataljoni auvahtkonna M14-automaatvindi M6-tüüpi kroomitud paraadtääki tahan ka..

Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke..
Vasta

Mine “Kasarmu Ees Tänaval/Varia”